Vi tilbyder

Dilatationsfuger i Græsted og hele Sjælland

Holdbare dilatationsfuger i Græsted og resten af Sjælland

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsopgaver i forbindelse med dilatationsfuger. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, kan du trygt henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for netop dig. Kontakt allerede i dag.

Holdbare dilatationsfuger i murværk

Vores erfaring er din sikkerhed for udarbejdelse af dilatationsfuger i den bedste kvalitet. Vi tilbyder udelukkende holdbare løsninger med de rette materialer, så du er sikker på, at væggene på hver siden af fugen kan bevæge sig og holder.

Reparation og forebyggelse

Hos Kim's Fugeservice tilbyder vi dilatationsfuger i eksisterende murværk, der skal renoveres, samt nyopført murværk, der skal have udført dilatationsfuger. Er du derfor på udkig efter en løsning, der holder, er vi dit oplagte valg til opgaven.

Dilationsfuger for erhverv og privat

Kim's Fugeservice henvender sig til kunder på hele Sjælland, og den ene del af kundekredsen er privatkunder. Den anden del af vores opgaver består af erhvervsopgaver. Vi løser opgaver for alle. Henvend dig derfor allerede i dag og hør mere.

Alle opgaver løses - kontakt for tilbud

Vi står til rådighed ved alle typer opgaver, uanset om det gælder renoveringsopgaver eller nybyggeri. Vi lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet. Har du derfor en specifik opgave i tankerne, kan du trygt henvende dig til os.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores fugearbejde, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du får den helt rette løsning.