Vi tilbyder

Fugning af vinduer og døre i Græsted og hele Sjælland

Professionel fugning af vinduer og døre i Græsted og resten af Sjælland

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsopgaver i forbindelse med fugning af døre og vinduer. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, kan du trygt henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for netop dig. Kontakt allerede i dag.

Professionel fugning af døre og vinduer

Kim's Fugeservice er din professionelle fugemand, som løser enhver opgaver inden for fugning af døre og vinduer. Fugning fungerer både som et pænt finish og er også med til at isolere og dermed holde blæst og kulde ude.

Spar penge ved at fuge døre og vinduer

En komplet fugning kan spare dig for at skifte dine vinduer og døre, da du forlænger levetiden ved at få dem omfuget. Det kan spare dig en del penge at omfuge og dermed vedligeholde. Er du i tvivl om, hvad den rigtige løsning er for dig, kontakt os!

Fugning af døre og vinduer for privat og erhverv

Kim's Fugeservice henvender sig til kunder på hele Sjælland, og den ene del af kundekredsen er privatkunder. Den anden del af vores opgaver består af erhvervsopgaver. Vi løser opgaver for alle. Henvend dig derfor allerede i dag og hør mere.

Alle opgaver løses - kontakt for tilbud

Vi står til rådighed ved alle typer opgaver, uanset om det gælder renoveringsopgaver eller nybyggeri. Vi lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet. Har du derfor en specifik opgave i tankerne, kan du trygt henvende dig til os.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores fugearbejde, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du får den helt rette løsning.