Vi tilbyder

Fugning af badeværelse i Græsted og hele Sjælland

Fugning af badeværelse og vådrum i Græsted og resten af Sjælland

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsopgaver i forbindelse med fugning af badeværelse og vådrum. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, kan du trygt henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for netop dig. Kontakt allerede i dag. 

Få professionel fugning af badeværelset

Skal der udføres fugning i badeværelset eller andre steder, hvor der er brug for en effektiv vådrumsfuge? Hvis du ønsker en fugning i et eller flere vådrum er Kim's Fugeservice det oplagte valg til at udføre din opgave.

Fuger i badeværelset der holder

Vi laver alt i gummifuger til vådrum, der kan holde til gode mængder vand og fugt. Vi tilbyder vådrumsfuger i badeværelser, sterilområder og andre typer vådrum. Vi kan både lave nye fuger og reparation af eksisterende fuger.

Fugning af vådrum for erhverv og privat

Kim's Fugeservice henvender sig til kunder på hele Sjælland, og den ene del af kundekredsen er privatkunder. Den anden del af vores opgaver består af erhvervsopgaver. Vi løser opgaver for alle. Henvend dig derfor allerede i dag og hør mere.

Alle opgaver løses - kontakt for tilbud

Vi står til rådighed ved alle typer opgaver, uanset om det gælder renoveringsopgaver eller nybyggeri. Vi lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet. Har du derfor en specifik opgave i tankerne, kan du trygt henvende dig til os.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores fugearbejde, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du får den helt rette løsning.